Om meg

Mitt navn er Carina Hultin Dahlmann og jeg er takknemlig for at du har tatt turen innom bloggen min!

Her vil du finne tips og råd om juicing og et generelt sunt kosthold samt en sunn livsstil for kropp, sinn og sjel. Målet mitt er å inspirere og informere deg om hvordan du kan endre din livsstil gjennom å bli det jeg kaller “en juicer”.

Fra rundt 12 års alderen og frem til jeg var 22 år har jeg slitt med overvekt, kraftig akne og varierende helse. Alt dette påvirket selvfølgelig også selvtilliten min og som tenåring var jeg utrolig usikker på meg selv. En dag fikk jeg nok og jeg var utrolig lei av å føle meg fanget i min egen kropp. Jeg bestemte meg for å ta tak i mitt eget kosthold. Jeg lærte meg masse om ernæring og begynte å trene. Resultat ble en 15 kilo lettere kropp, en sterkere og sunnere kropp, og en utdannelse! I løpet av denne prosessen har jeg også fått en økt selvfølelse og indre styrke som smitter over på andre områder i livet mitt.

Både personlig er profesjonell erfaring har gitt meg et godt utgangspunkt for å hjelpe andre mennesker med å endre sin egen livsstil til det bedre. Jeg er utdannet personlig trener, ernæringsrådgiver og også Norges første juiceterapeut. For 5 år siden startet jeg min misjon om å juice Norge og gjennom bøkene mine Juicy! og Superjuicy! er juice revolusjonen min godt i gang!

Jeg anbefaler deg å ta en tur innom nettsiden min http://www.juicydrops.no for mer informasjon og detox appen min og ikke minst juicepresser, kjøkkenmaskiner og mine favoritt kosttilskudd.

Happy juicing!

Carina

WITT-JUICEBOG-AUG-16-004

18 thoughts on “Om meg

 1. Bente

  hei! jeg slanker meg og teller og registrerer kalorier.. Hvordan registrerer jeg kalorier etter å ha brukt grønnsaker og frukt i juice sentrifuge?? På forhånd takk =)

 2. Grethe Hernes

  Flott, inspirerende tema. Hvilken juicepresse vil du anbefale? (Dersom man skal kjøpe seg en ny..) Hilsen Grethe

 3. Kari Heitmnn

  Hei! Jeg ble supertent på boken din. Veldig bra! Løp og ljøpte en juicy maskin, trodde jeg, … men så oppdaget jeg at det var en skikkelig blender. Det er en RAW PRO X1500. Den har 30 000 omdreininger i minuttet, 2 HK, og 1500 W.
  Den knuser jo “alt”… men holder det? Bør jeg likevel kjøpe en Juicymaskin? Håper du kan svare meg på dette. Tusen takk!

  Vennlig hilsen KAri HEitmann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s