Har du tatt din daglig juiceshot? Se dagens oppskrift…

En juicesmoothie er noe jeg har utviklet som har en konsistens midt i mellom en juice og en smoothie. En juicesmoothie har også alltid ferskpresset juice som base i motsetning til de fleste smoothier hvor det brukes pasturisert ferdigjuice. Du kan glede deg til mange fristende juicesmoothier oppskrifter i min kommende juicebok “Juicy! Sunn og slank med ferskpresset juice” som lanseres på Schibsted Forlag 10 januar!

Mens vi venter på dette kan du prøve dagens juicesmoothie oppskrift som er basert på helsebringende rødbete som er spesielt viktig for et sunt hjerte- og karsystem.

  • 1 eple
  • 1/4 sitron
  • 2 cm fersk ingefær
  • 1 gulrot
  • 1 liten rødbete

Juice alt dette i en juicemaskin og bland sammen med en håndfull frosne jordbær, 1 håndfull frisk sitronmelisse og 1/2 banan i en blender til glatt.

Happy juicing! 

 

Har du tatt din daglig juiceshot?

Har du tatt din daglig juiceshot?

 

2 thoughts on “Har du tatt din daglig juiceshot? Se dagens oppskrift…

  1. Hei! Gammel post, men lurer på om rødbetjuice er trygt å gi til barn på 3 år. Ser soma selger en rødbetjuice som ikkje er anbefalt til barn under 6 år. Eg bruker å lage med epler, rødbet, ingefær og sitron 🙂

    • Hei, rødbeter er helt ok til barn over 2 år! Det er et det som er den generelle anbefalingen:)anbefaler deg å følge meg på Facebook under Juicydrops da jeg er aktiv der flere ganger om dagen så spørsmål besvares fort:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s