Vinneren av Pierre Robert konkurransen er…

I dag kåres vinneren av Pierre Robert konkurransen og den heldige vinneren er Marianne Storvik (34) en 3 barns mor fra Gjemnes.

Grunnen til at jeg valgte Marianne er fordi hun har gått gjennom litt av hvert helsemessig som har gjort at hun har økt i vekt den siste perioden. Men selv om hun kunne lagt seg ned på sofaen og bare latt kilioene fortsette å snike seg på og skylde på sykdom og smerter, har hun i stedet tatt tak i seg selv og endret livsstil. Hun har gått ned 13 kilo siden mars i år! Dette syntes jeg er en bragd som fortjener en oppmuntring og en premie for! Bli inspirert du også og ikke bruk unnskyldninger til hvorfor du ikke kan.;) Klart du kan!

Treninsgklærene blir en gulrot for å fortsette på den sunne veien hun nå er på og det er forskning som viser at når du føler deg vel og liker hvordan du ser ut, noe som pene treningsklær gjør, trener man også mye mer effektivt.

Vinneren av konkurransen Marianne Storvik!

Mariannes treningstips

“Kom deg ut av sofaen! Tenk nytt, tenk fremover. Det er ikke om å gjøre å sette store mål, men bare det å komme seg i bevegelse. Start med små økter og øk etterhvert.”

Det er viktig og riktig det Marianne sier; man må begynne i det små og sette seg flere delmål. Å gå ned feks 40 kilo vil virke uoverkommelig og man gir opp før man har begynt. Ta en dag av gangen, en kilo av gangen og en treningsøkt av gangen. Husk også å bytt ut dårlige kostholdsvaner med gode – en etter en…

2 thoughts on “Vinneren av Pierre Robert konkurransen er…

  1. godt jobbet ! herlig å høre når noen velger bort unnskyldninger og heller velge å leve og nyte livet, ikke bare eksistere! ;o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s