FHMs redaktørens imponerende forvandling…

Jeg kan ikke la vær å ta opp redaktøren for bladet FHM sin utrolige forvandling på kun 12 uker. Det er imponerende og viktigst av alt; fullt mulig hvis man virkelig vil og er villig til å gjøre en knall innsats. Hva syntes dere? Dette ble diskutert på dagens sending av God Morgen Norge hvor blant annet Elle redaktør Signy Fardal også deltok i diskusjonen. Elle har gått motsatt vei denne måneden med å ha en såkallt “plus size” modell på deres cover. Deilig med en forandring og det å se en litt mer “ekte” kvinne spør du meg!

Men tilbake til redaktøren Martin Thronsen. Jeg syntes det er inspirerende og motiverende å se slike resultater. Det er fullt mulig å få til en drastisk endring på relativt kort tid om du virkelig ønsker dette, men si hva du vil, jeg vet det krever full dedikasjon og ingen utskeielser for å oppnå slike resultater. Men en liten skuffelse; for oss kvinner vil slike drastiske resulater neppe være mulig på så kort tid og uten en ekstrem anstrengelse. Martin sier at det ikke var så strengt, men som kvinne og fagperson vet jeg at det krever mye mer for kvinner å oppnå et lignende resultat. Jeg sier ikke at kvinner ønsker en 6- pack som Martin, men for å i det hele tatt se muskler og oppnå et mer definert utsenede krever det en lav fettprosent og en økning av vekst hormoner og ikke minst testosteron(dette kan man oppnå på naturlig hvis gjennom hard styrketrening). Menn har ca. 20 ganger mer av det mannlig kjønnshormonet som blant annet er ansvarlig for sexysten, muskelvekst og kroppens fettforbrenning. Dette faktumet gjør at menn bygger muskler fortere og mer effektivt enn kvinner og dermed også forbrenner fett fortere og lettere. Det vil dermed automatisk kreve hardere innsats både på treningsfronten (les: løfte tyngre vekter) og på kostholdsfronten for en kvinne å oppnå noen form for muskelvekst.

Tips* Proteintilskudd (anbefaler whey protein) 2 ganger om dagen sikrer at kroppen har tilstrekklig med byggesteiner til å bygge muskler og forbrenne fett. L-Glutamin ( en aminosyre) er også et supert tilskudd sammen med BCAA (Branched Chain Amino Acid) for å få en mer definert kropp, og øker restitusjonsprosessen og musklevekst ved trening.

Martin, jeg er imponert og til alle som føler seg inspirert- alt er mulig if you put your mind to it! God helg!

 

Imponerende innsats fra FHM redaktøren Martin Thronsen

Advertisements

One thought on “FHMs redaktørens imponerende forvandling…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s