Treningsinspirasjon og nyheter fra Nike Blast!

Jeg elsker slagordet til Nike- Just Do It! Det finnes ikke tre ord som forklarer min filosofi om trening og livstilsendringer bedre enn dette slagordet- Bare gjør det!

Det er viktig å slutte å prate om alt du skulle ønske, ville, kunne , skulle ha gjort når det faktisk er så enkelt som å bare å sette i gang og gjøre det! Vi trenger mer action og mindre prat for å komme dit vi vil i livet og det gjelder også dine trenings- og sunnhetssmål. 😉

I helgen var jeg invitert på Nike Blast 2012. Rundt 1000 mennesker var samlet under samme tak på Domus Athletica for å oppleve de beste gruppetreningsinstruktørene fra rundt i verden, for gode og inspirerende foredrag og for å se den nye kolleksjonen til Nike. Nike er hippe og kule og skaper trendene i stedet for å kaste seg på dem og jeg er stor fan.

Mine 3 på topp nyheter fra Nike som du bør teste ut:

1. Last ned Nike Training Club appen til telefonen din og sørg for å ha tilgang til det siste innen trening. Her får du treningsprogrammer og øvelser utviklet av top personlige trenere hos Nike. Din egen PT på telefonen din!

2. Nye seamless capri treningsbukser. Her er stoffet superlett og uten sømmer. De gir veldig god passform og uten sømmer føler du ikke ubehag ved trening, samt at de ikke klemmer og gir deg den berømte “muffin toppen” rundt magen/hoften. Elsker dem!

3. Prøv en NTC treningstime på ditt Sats senter! Nike Training Club har også gruppetimer på Sats sentre. En utrolig tung, men effektiv treningstime hvor man blant annet bruker kettle bells.

Se www.nike.com for mer informasjon.

Flere hundre mennesker lærer koreografi fra en av verdens beste koreografer.

Motivasjonsord fra Nike.

Litt VIP behandling sier man ikke nei til...

Pressefrokost før dagen starter.

Sunn og god var den og med smoothies laget med kokosolje, Udo's Choice og hjemmelaget muselibarer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s