Har du prøvd å juice gresskar? Prøv denne oppskriften…

Snufsete eller litt lite energi? Da er denne juicen er effektiv “pick me up” for både kropp, sinn og sjel. Gresskar kan faktisk juices og er stappfull av antioksidanter som forebygger kreft og bygger opp immunforsvaret. Gresskar kan kjøpes i de fleste grønnsakshandlere og i typiske asiatiske butikker. Husk å ta av skallet da det er litt voldsomt for juicemaskinen!

 • 1/3  stor bit gresskar
 • ½ liten gul eller oransje paprika
 • 1 middelsstor gulrot med skall
 • Litt ingefær
 • 1/3 sitron med skall
 • En bit ananas med skall (juices tilslutt)

 

Godsaker i juicen: Inneholder masse karotenoider som alfa- og betakaroten som er antioksidanter som bygger opp immunforsvaret. Ananas inneholder enzymet bromelaine som er gunstig for fordøyelsen sammen med sitron. Juicen inneholder også store mengder med vitamin C som er viktig for å forbygge sykdommer, kroppens forbrenning samt sårheling.

Gresskar er både sunt og godt å juice!

Advertisements

9 thoughts on “Har du prøvd å juice gresskar? Prøv denne oppskriften…

 1. Du har inspirert mange, meg inkludert:-). Maskin er kjøpt, og det ble en OBH. Fungerer helt fint, men liker ikke at det er så mange som 7 deler å rengjøre etter bruk:-).
  Hvorfor sier du at ananas skal i til slutt? Er det pga mye fruktkjøtt og skall eller? Syns det er kjempeflott at du skriver hva div frukt og grønnsaker er god for! Da er det bare for oss uvitende og se hva vi trenger i dag og sette sammen. Jeg for min del blander inn litt Bris i ferdig juice, da jeg syns det kan bli mye smak av ren juice.

  • Hei! Takk for hyggelig kommentar og så bra at du e rgodt i gang. He, det er det som er ulempen med andre merker;) Phlips er lettest å rengjøre;) Ananas skal i til slutt fordi fibrene kan tette igjen filteret og gi ermed gi mindre juice v pressing av andre ting etterpå. Det er veldig godt å blande det ut litt, men pass på mye kullsyre og salt som ikke er bra i FARRIs ol. Juice heller agurk for mildere smak!

 2. Perfekt! Takk for tips. Rødbetejuice var nydelig men tåles ikke daglig, så dette blir en super variasjon 🙂

 3. Hei!
  Har et spørsmål til deg angående orginis jeg. Da jeg har vært på let etter shampo og balasam. Selges ikke serien med balsam men med rinse? Har du noen erfaring eller tips der? Husker du skrev om orginis. Ha en fin dag!

   • Jeg har brukt alle men liker No Deposit shampoo inn i mellom for å få renset ekstra godt ut alle styling produkter;) Hårkuren er også god:) Alt i Origins er i grunnen bra!! Håndkremen er den beste jeg har brukt og A perfect world body cream er himmelsk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s