Helgekos! Prøv denne oppskiften og gjør kyllingfileten straks mer spennende!

Kylling er en klassiker i et sunt kosthold, men man kan jo bli lei av den samme kyllingfileten. Når helgen nærmer seg har vi også lyst til å kose oss litt ekstra og derfor bør du prøve min parmesan kylling! Den er nydelig som fingermat og passer ypperlig på et tapasbord eller ved siden av et glass vin eller sjampis (alt passer til sjampis spør du meg ;)).

Jeg server parmesan kyllngen ved siden av en hjemmlaget tomatsuppe eller som her, ved siden av linsesuppen min hvor oppskiften var på trykk i Oxygen Magazine i USA. Du finner oppskiften på suppen her:http://www.oxygenmag.com/Nutrition/Articles/Bikini-Ready-Soup.aspx

Parmesan kylling (2 personer)

  • 2- 3 store kylling fileter
  • 100 gram reggiano parmesan
  • fullkorns rismel
  • 2 egg
  • salt
  • pepper
  • ekstra virgin kokosolje til steking

Slik gjør du: Pisk eggene i en bolle og sett til side. Legg ca. 3 ss rismel i en bolle og tilsett litt salt og pepper. Finriv parmesanosten og legg i en annen skål. Skjær kyllingfiletene i middelsstore biter. Vend kyllingen først i litt mel, dypp så i eggeblandingen og så i parmesanosten. Stek i panne i kokosolje til de er gyldne. Nyt!

 

Nam, nam, parmesan kylling...

Advertisements

One thought on “Helgekos! Prøv denne oppskiften og gjør kyllingfileten straks mer spennende!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s