Den optimale drikken etter treningsøkten din. Vet du hva det er?

Organisk kokosvann er 100 % ren uten tilsatt sukker eller fettstoffer og er perfekt å innta etter f. eks. en treningsøkt. Hvorfor? Fordi vannet er naturlig isotonisk, noe som vil si at den oppretterholder, eller gjenoppretter, elektrolyttbalansen i kroppen. Dette betyr at du har tilstrekkelige nivåer av viktige mineraler som natrium og kalium. Disse mineralene styrer blant annet  cellevæsken i kroppen og sørger for å utjevne trykket mellom innsiden og utsiden av cellene. Skal kroppen din fungere optimalt må også denne funksjonen fungere slik den skal. Når du drikker kokosvann tilfører du kroppen disse mineralene i en organisk form som kroppen lett kan nyttiggjøre seg av.

Dette merket er organisk og 100 % naturlig men styr unna de med smak!

Den perfekte “post drink workout” drikken er 1- 2 dl kokosvann, 1 dl friskpresset eplejuice og 30 gram med whey proteinpulver. Dette gir kroppen det den trenger og sørger for optimal restitusjon og dermed optimale treningsresultater! Kokosvann er også perfekt om man skal trene lange økter på 2 timer eller mer og kan hjelpe på utholdenheten. Det er også perfekt å drikke kokosvann i varme klimaer hvor man svetter mye og dermed mister mineraler.

6 thoughts on “Den optimale drikken etter treningsøkten din. Vet du hva det er?

  1. Camilla

    Hvor lang tid kan det gå før man får i seg dette? Hvis jeg trener etter jobb, er det jo ikke noe jeg kan lage rett før o.l., og det tar meg ca 30 min å komme meg hjem fra trening. Er det greit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s