Juice, juice og mere juice!

Høy på juice? Høy på livet? Ja takk til begge deler. 🙂 I morgen reiser jeg for å treffe selveste Juice Masteren, Jason Vale i England. Her blir det intensiv jobbing med juicing og alt som har med juicing verdenen å gjøre. Smoothier, nye juiceoppskifter, juicing av hvetegress, supplementer som fremhever næringsinnholdet i juicen din og masse ny inspirasjon er hva du kan vente å få på bloggen min når jeg kommer hjem.

 

Minner igjen om juicekurset mitt 13. oktober på Kolbotn Stasjon, Olso. Håper å se deg der! Her er en ny oppskift til dere:)

Imunnforsvarboost juice

 

Trenger immunforsvaret ditt en liten “pick me up” i høstmørket? Vil du ha en juice som setter restitusjonsprosessen i gang etter en tøff treningsøkt? Da er denne juicen perfekt for deg og full av vitaminer og antioksidanter som gir deg og din kropp en skikkelig boost!

 • 2 søte epler
 • 1/3 del
  gul eller oransje paprika
 • 1/3
  sitron med skall
 • 1 stor
  gulrot
 • 1 bit
  fersk ingefær
 • 1 bit
  fersk ananas

 

Tips* Tilsett 1 ts. med økologisk hvetegresspulver for økt næringsinnhold i juicen. Hvetegress inneholder store mengder med klorofyll som renser blodet, mineraler og enzymer som reparerer og leger kroppen.

Godsaker i juicen: Frukter og grønnsaker med gul-oransje farger inneholder store mengder med alfa- og betakaroten som er kraftige antioksidanter som styrker kroppen og hjelper dens reparasjons og restitusjonsprosess. I tillegg inneholder juicen vitamin C, vitamin A og gingerols fra ingefær som er en kraftig antioksidant. Ingefær er også en naturlig energigiver og sammen med sitron virker den rensende på leveren. Epler inneholder malicsyre som også er en kraftig antioksidant og fyller kroppens glykogenlagerene med naturlige karbohydrater etter en treningsøkt. Mineralene i juicen styrker kroppen og oppretter kroppens elektrolyttbalanse etter man har svettet og gir optimal saltbalanse i kroppens celler.

4 thoughts on “Juice, juice og mere juice!

 1. Hei,
  nå har jeg endelig fått meg en maskin og. Har kjøpt en bok der det står masse oppskrifter men den er oversatt fra amerikansk så jeg savner bruk av bær. Har du prøvd med stikkelsbær, ripsbær? Hva med squash?
  Mvh Lisbeth

  • Hei Lisbeth!

   Så flott å høre:)Bær brukes ikke ved juicing. D blir veldig lite og dyr juice hvis du juicer dem. Man kombinerer fersk juice med bærene i en blender/smoothie maskin. Squash er supert å juice og jeg bruker det hver dag:) Lykke til!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s