Her kan du lære å lage avokadosmoothie. Se ny juicevideo på Stella TV!

I dag er juicevideo nr. 2 fra Stella TV lansert. Ta en titt for å lære hvordan du lager en super god og sunn avokadosmoothie!

Se også www.stellamagasinet.no

 

4 thoughts on “Her kan du lære å lage avokadosmoothie. Se ny juicevideo på Stella TV!

  1. Hei! Inspirert av bl.a. bloggen din har jeg nettopp kjøpt meg en Philips juicemaskin, og er allerede helt hekta! 🙂 Lurte bare på en ting: får man i seg alle næringsstoffene i fruktene/gr.sakene når de juices? Det blir ikke noe igjen i “kjøttrestene”, kommer virkelig alt med i juicen?

    • Hei Cristi! Takk for så hyggelig kommentar og så fantastisk at du er blitt en juicer!! Ja, det å presse juicen fra fibrene ( fibrene gir ikke næring) gjør at næringsstoffene kan bli tatt opp i cellene og brukes til div, funksjoner innen minutter. Det er i selve juicen fra frukten/grønnsakene vit,mineralene sitter. Det er viktig å beholde så mye av det hvite på sitrusfrukter da mye av næringstoffene sitter her. De kommerse maskinene som finnes på markdet er gode og får med seg mye av næringstoffene, men skal man juice for å kurere sykdommer og medisinsk bruk er det kun en maskin som er gullstandaden og den koster min. 20 000! D er en slik som brukes på medisinske institutter, men for den vanlige mannen i gaten vil Philips maskinen gi mer enn nok:) Happy juicing!

  2. Pingback: Følg min personlige kostholds- og treningsplan! Dag 5 « Carina Hultin Dahlmann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s