En ny start…

Hei!

Nå er jeg tilbake fra en fin ferie tross utrolige tragiske hendelser. 10 minutter gange fra oss og rett ved vårt daglige busstopp gikk bomben av. Takk Gud for at mannen min ikke var på jobb den dagen, men var hjemme og hadde ferie slik at han ikke havnet midt opp i tragedien. Han bruker å gå gjennom Regjeringskvartalet til jobb hver dag.

Til alle dere som har mistet noen eller kjenner noen som er gått bort er mine tanker med dere og jeg har aldri før vært så stolt over å være norsk! Måten det norske samfunnet har taklet tragediene på har vært hjertevarmende og for et raust samfunn med flotte, sterke kjærlighetsfylte mennesker vi lever i!

Midt opp i alt det vonde må livet gå videre og en ny start, en ny høst er i anmarsj. Jeg holder på med ny nettside/blogg denne uken og håper på lansering mot slutten av uken/begynnelse av neste uke og derfor vil det fortsatt være litt stille på bloggen min da jeg bruker all min tid på å fylle den med masse juicing stoff!

Håper sommeren har vært god med deg og at du har fått masse ny energi og er klar til å møte høsten med alt den har å tilby! 🙂

Advertisements

3 thoughts on “En ny start…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s