Prøv dette supersunne og enkle frokost tipset!

Om morgenen går det ofte litt fort i svingene og frokosten vår kan lide av den grunn. I løpet av natten renser kroppen ut avfallsstoffer og det er viktig å ikke overlesse kroppen på morgenen med tung fordøyelig mat slik at du stopper opp denne naturlige og viktige prosessen. Fersk presset juice er perfekt som forkost, men hvis du vil prøve noe annet kan jeg anbefale deg Renèe Voltaire Handmade and Raw Bokhvete crunch med bringebær!

Den kan også spises som snacks, men som frokostmat kan du blande den i en smoothie eller spise den sammen med naturell yoghurt, soya eller rismelk.  Den inneholder  kun spiret bokhvete, dehydrerte bringebær, linfrø og rosiner en dash med havsalt. Alt er i tillegg økologisk.

Tips* Skal du ut å reise i ferien? Da er dette produktet super enkelt å ta med seg slik at du holder magen og energinivået ditt på topp. Perfekt til å ha i vesken slik at du slipper å falle for fristelsen av usunn fly- og flyplass mat når du er sulten;)

4 thoughts on “Prøv dette supersunne og enkle frokost tipset!

  1. bra tips:) Spesielt på reise synest eg det er vanskeleg å få i seg rett mat, denne skal absolutt med på neste lang tur:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s