Back in business! Kom i gang igjen etter ferien

Nå er det tilbake til hverdagen etter en deilig påskeferie. Jeg har aldri opplevd så fantastisk påskevær før! Sol, sol og atter sol:) Deilig. Men er det blitt litt for mye utskeielser og late dager på hytten i påsken? Hvis ja, er det godt å vite at det er fort gjort å hente seg inn igjen slik at kroppen og formen din ikke tar skade av feriens fristelser.

Noe av det viktigste er å kaste alle søte, salte eller ekstra fet fristelser ut av huset. Kast slike rester i søpplen! Kom deg også tilbake til din faste treningsrutine og ikke la påsken strekke seg helt til jul og julen helt til påske;) Det er viktig å skille mellom hverdag og fest og gjør du dette vil det aldri ha en negativ effekt på verken vekten eller helsen din, tvert i mot.

Det som ofte skjer når vi “faller av lasset” er at vi fortsetter å holde oss der. IKKE saboter for deg selv. Rydd kjøleskapet og fyll på med egg, fersk kylling, grønnsaker, frukt, nøtter, naturell yoghurt og andre fristende sunne godsaker. Sett frem joggeskoene dine eller kjøp deg et nytt treningsplagg slik at du føler deg vel når du er på trening!

Spark deg selv bak, rist av de siste restene av vinteren og finn frem din indre kriger. Du kan hvis du vil og du kan oppnå både store og små endringer. Det er kun en person som står i veien for din egen lykke og din egen fremgang; ta en titt i speilet for å se hvem det er…

Velkommen tilbake til en aktiv og sunn hverdag!

Advertisements

3 thoughts on “Back in business! Kom i gang igjen etter ferien

  1. jeg har “kommet meg på bena”mht trening. hele påsken var jeg i sofaen og inaktiv.. good to be back! vi i nord har ikke hatt fullt så flott påskevær,men det var fint vær inne 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s