Hvorfor er kjemikaler det “rette”mens det naturlige er “alternativt”? Lar du deg hjernevaske?

 Mishandler du deg selv og din kropp? Tilfører du den alkohol, røyk, lite søvn, ingen mosjon, ferdigmat, lite vann, næringsfattig mat og sukker, etterfulgt av paracet for å behandle hodepinen som oppstår fra en forgiftet, dehydrert og underernært kropp?

Kroppen har en utrolig evne til å lege seg selv hvis vi bare tar oss tid til å lytte til den og hva den forteller deg at den har behov for. 99% av alle sykdommer er livsstilssykdommer som DU kan forebygge og i samråd med din kropp; lege. Depresjoner, lav selvtillitt, allergier, utmattelse, smerter i muskler og skjelett, hjerte- og karlidelser, kreft, diabetes, revmatiske lidelser (for å nevne noen), er alle typiske livstilssykdommer som koster samfunnet milliarder og som gjør at legemiddelindustrien tjener tilsvarende svimmlende summer på din lidelse! Ikke gi dem dine penger og ikke fyll din allerede overbelastet lever med enda mer giftstoffer.

En ting som provoserer meg er hvordan tradisjonelle leger ikke har noe, eller ekstremt lite kunnskap om ernæring og hvordan kroppen responderer hormonelt både på fysisk trening og selvfølgelig hva vi putter i vår kropp av “mat” minimum 3 ganger om dagen. Hvorfor i all verden er det ALLTID piller først etterfulgt av en laaang rekke med bivirkninger? Hvorfor ser vi ikke  på den elementære måten å øke en persons helse først? Hvorfor er det så allmenn akseptert at medisiner er den eneste og beste måten til å “kurere” sykdommer på? Det er jo ironisk at piller mot depresjoner har bivirkningen av “økt fare for selvmord” og at man faller enda dypere ned i det “svarte hullet”.

Se for deg en gullfisk som svømmer rundt i en forurenset glassbolle. Fisken blir selvfølgelig syk etter en stund og man tar gullfisken ut av bollen og med til legen for å gjøre den frisk. Når gullfisken er bedre tar vi den tilbake til  den samme, forurensede bollen. Hva tror du skjer innen kort tid? Fisken blir syk igjen og muligens enda sykere enn tidligere. Legene klør seg i hodet og lurer på om dosen på medisinen eller merket ikke var riktig. Hva gjør vi da? Vi skriver ut høyere doser, nye medisiner eller vi kombinerer gjerne med andre medisiner for å lindre bivirkningene av medisin nr. 1 osv.. Du er en forsøkskanin for menn i hvite frakker.

Hva med dette alternativet: Å rense glassbollen til gullfisken? Dens miljø som den svømmer rundt i hverdag? Gullfisken er deg og glassbollen er din kropp bestående av blod, lymfevæske, vann, celler og mye annet. Gjennom riktig ernæring vil din “glassbolle” bli ren og frisk uten forurensningene som gjør deg syk. Du vil få en mye bedre fysisk og psykisk helse uten andre kjemikalier som bare maskere over symptomene.IKKE lur deg selv når du føler deg litt i “ulaget” med å proppe kroppen din med medisiner og piller. Vurder først din egen livsstil, inkludert livssituasjon med jobb og familie, ditt stressnivå, mosjonsvaner, søvnvaner, drikkevaner og selvfølgelig ditt kosthold.

Jeg har sett mirakler skje ved slike endringer og en felles juiceterapeut i England drakk rødbetejuice i 2 uker og nå er blodtrykket redusert og hun kan snart kutte ut blodtrykkesmedisinene! Men pass opp; snart kommer det vel en overskrift sponset av legemiddelindustirien om at “For mye rødbeter gir deg kreft…” Jeg putter i hvert fall ørepropper i mine ører når slik ting skrikes om- og forresten; du har vel fått med deg at mydighetenes “Nøkkelhullsordning” tillatter at Grandisosa pizza kan bruke merket? I rest my case…

Vil du lære mer? Vil du også høre den andre siden av legemiddelindustrien? Se denne linken og se Food Matters online:)

http://www.foodmatters.tv/

20 thoughts on “Hvorfor er kjemikaler det “rette”mens det naturlige er “alternativt”? Lar du deg hjernevaske?

  • Hmmm, trodde jeg hadde svart deg men tydeligvis gikk internettlinjen min før jeg fikk postet. Det finnes heldigvis noen som tar tak i dette som du sier, men desverre så er det stortsett negativt på dette livsviktige området! Vi må stå sammen om å spre budskapet!:)

 1. Å så bra innlegg. Helt enig i alt du skriver. Jeg driver å prøver ut med kostholdet og spiser mer og mer rå mat og nøtter, og kutta sukker, kaffe, mel med gluten etc…Tar nok litt tid, men vi får se framover hvordan det går…SKriver gjerne mer om og tips hva man skal spise for å fylle på kalium, magensium og kalsium nivåene….tips til å få drukket nok vann? hehe får aldri i meg nok jeg hehe…

  • Så godt å høre! Du er veldi flink som prøver deg frem og har gjort slike endringer! D er ikke gjort over natten som du sier;)Takk for tips til innhold og jeg skal nok få til et innlegg som du liker;) God helg!

  • Så spennende og takk for kommentar! D skal jeg sjekke ut. Ja, vi er et symtombehandlene samfunn i stedet for årsakbehandlenede. De fleste mennesker lever også i fornektelse og faktisk ikke gidder å gjøre noe med situasjonen sin. VI ønsker også gjerne å tro at man kan ta en pille eller to og kurere alt;)Setter pris på all hjelp til å spre budskapet!!!! God helg og tusen takk!

 2. Flott innlegg! Noe av det samme nevnte David Sandoval på et foredrag i Oslo i går, han mente at det å gi Ritalin (?) til barn med ADD (han har hatt diagnosen selv) bare øker voldstendenser, og at om man heller ga dem en smoothie med havremelk, banan og spirulina hver morgen, så ville de bli kvitt diagnosen. Jeg har også tro på kosthold som medisin!

 3. Kjempefint at du skriver om dette.
  Er jo så viktig budskap, vi må spre det videre…
  Dessverre har legemiddelindustrien altfor mye makt.
  Det er trist at forebygging er et ukjent ord for mange.
  Nydelig det du skreiv om gullfisken i glassbollen.
  Det er jo det mange gjør, går tilbake til det gamle levesettet
  når de har blitt “friske”.

  • Tusen takk for hyggelig kommentar! Er så viktig og så fint at budskapet spres til flest mulig mennesker og at vi tar makten og helsen vår tilbake:) Håper du får en strålende og frisk helg! 🙂

 4. Ja makten og helsen vår tilbake, der sa du det.
  I Norge styres vi av altfor mange regler når det gjelder helse.
  Vi må stå sammen og fortelle at sånn vil vi ikke ha det.
  Tror at jo flere vi “står sammen, står sammen”, jo gladere vi blir..
  Hi hi.
  GOD HELG til deg også:)

 5. Hvorfor er kjemikaler det “rette”mens det naturlige er “alternativt”?

  Det som har dokumentert virkning er det rette, det som har psykosomatisk virkning er alternativt. Ganske enkelt, egentlig

 6. Det er så sant så sant !! Det er egentlig helt utrolig at leger ikke ser problemet, men da hadde de mistet elle pengene de tjener.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s