Føler du deg bra, trener du bra!

Er du klar over at hvis du føler deg  bra og liker det du ser i speilet når du trener yter du faktisk bedre? Du blir gladere og mer motivert til å “gi på” og dermed trener du mer intensivt og effektivt noe som til slutt gir deg bedre resultater. Derfor er det viktig å ikke bare ta det nærmeste og beste plaget du finner i skapet når det kommer til treningsklær. Finn noe flott som gjør at du både føler deg bedre og i tillegg gjør at du har det mer behagelig mens du trener. Gjør det beste ut av det du har, rett deg selv opp i ryggen og tren som den guden eller gudinnen du er! 😉

Riktig og pene klær er ikke kun bra for selvtilliten din, men det er faktisk en del funksjonelle treningsklær på markedet. Noe av det viktigste i forhold til valg av treningklær er støtte (for brystene hos oss damer) og at stoffet gir deg full bevegelsesfrihet, puster, og gjerne effektivt fjerner svette fra kroppen. Navn som “Dry-Fit” og “Cool Comfort” på klærene sørger for at du ikke føler deg klam og ubehagelig svett når du trener.

Ev av mine nye favoritter er Pierre Robert sin nye Sports Collection.  Serien har en utrolig deilig passform, er sømløs og har det mykeste, deiligste “Cool Comfort” stoffet i tillegg til å inneholde litt stretchstoff som holder saker og ting på plass;) Favoritten min er singleten og er super lekker og gir fin fasong. Kan anbefales.

se www.pierrerobert.no for mer informasjon

                                                 

Advertisements

3 thoughts on “Føler du deg bra, trener du bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s