Lekkert, lokalt, ekte og himmelsk herlig! Unn deg en ordentlig matopplevelse i helgen

Jeg elsker å reise, og en av hovedårsakene er for  å oppleve andre matkulturer. Deilige, lokale, kortreiste råvarer er mer vanlig i utlandet og denne helgen går turen til Paris, en av hoved matbyene i verden. Jeg gleder meg! I denne anledning skriver jeg om en av Norges beste restauranter som har satset på ekte, lokale og kortreiste matvarer som anrettes og lages med kjærlighet på ekte gourmetvis.

Er du på Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand, bør du ta turen innom Måltid- Matglede fra Agder. http://www.maltid.no/

Her kan du få en ordentlig matopplevelse på høyde med mange resturanter i utlandet og det er en av mine favoritt resturanter som er verdt både tiden, pengene og kaloriene;) Mens jeg drikker Chablis i Paris, oppfordrer jeg deg til å kose deg litt ekstra denne helgen. Unn deg selv og noen du er glad i en ordentlig matopplevelse og kjenn etter hvor tilfreds både kropp, sinn og sjel blir av ekte, smakfull mat hvor helheten er tatt hensyn til. Presentasjonen, omgivelsene, servicen og vinen er viktig for en total positiv opplevelse som gir oss påfyll i hverdagen. Gode matopplevelser er viktig for en god helse og  det å fremme ekte, norsk matkultur er noe jeg er veldig opptatt av.

Min 30 års dag ble feiret på Måltid og bildene er fra kvelden matopplevelse. Hva er din beste matopplevelse?

P.S. Jeg tar meg bloggfri frem til mandag:)

5 thoughts on “Lekkert, lokalt, ekte og himmelsk herlig! Unn deg en ordentlig matopplevelse i helgen

    • Gjør du det? Så hyggelig. Da er vi ikke langt unna hverandre;) Det er verdt å ta en helaften i Kr.sand på Måltid og muligens unne dere en natt på hotell også slik at dere kan nyte litt god vin til også. Rettene fortjener det;) Ønsker deg en strålende sørlandsdag:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s