Lei av “grevinnearmer”?

Er du lei av det vi kaller “grevinnearmer”? Underarmsfett som disser når du vinker er verken moro eller så veldig attraktivt;) For å bli kvitt dette fettet er det samme prisnipp som alltid gjelder: Man må forbrenne mer enn man inntar og ned i fettprosent generelt. “Punktforbrenning” er ikke mulig,men det er mulig å “punktbygge”. Med dette uttrykket mener jeg at det er mulig å fokusere på en ekstra “plagsom” muskelgruppe/kroppsdel for å dermed bygge muskler. Det er gjerne dette vi damer kaller “å stramme opp”. Har du muskler under fettlaget vil disse komme til synet når du har gått ned i vekt/fettprosent og du vil se mer definert ut.

En perfekt øvelse for å bygge muskler på underarmene (ticepsen) er øvelsen “two arm tricep extention”.

Til denne øvelsen trenger man en maual eller du kan bruke en 1,5 liters vannflaske(for helt nybegynnere) om du ikke har annet. Det er viktig at du trener TUNGT for å få resultater og med det mener jeg at du MAKS klarer 12 repetisjoner, helst en belastning som gjør at du ligger på mellom 8-10 rep. Kjør 3 sett. De fleste kvinner må opp i minimum 5- 6 kilo og menn ca. 10 kilo. Men dette er jo selvfølgelig veldig individulet, men det gir deg en pekepinne på hvor tungt du bør satse og for å minne deg om at 1-3 kilo manualer er storsett bortkastet (med mindre man trener rehabilitering). Ta i!!

NB! Ikke la albuene sprike utover, da belaster du ikke tricepsmuskelen 100% og da vil du heller ike få optimale resultater!

2 thoughts on “Lei av “grevinnearmer”?

    • Tusen takk! Hyggelig å høre fra deg:)Kjemp glad for at vil følge meg! Er en flott øvelse og vil du virkelig ha flotte, definerte armer til sommeren bør biceps og triceps trenes i en egen økt(gjerne med kondis etterpå) og med 2- 3 øvelser per muskelgruppe, 3 sett x8-10 rep. Gjør du dette 1-2 ganger i uken vil du merke forskjell etter ca. 3 -4 uker;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s