Proteinrik avokadosmoothie

Den smoothien er perfekt å bruke både før og etter treningsøkten din. Dette er en naturlig proteinshake som bygger opp musklene dine og setter i gang kroppens restitusjonsprosess etter en tung treningsøkt. Smoothien er også et perfekt mellommåltid og god når man blir litt kjesken om kvelden.

 2 grønne epler eller pærer

½ sitron

1 cm med fersk ingefær

1 avokado

 Lag juice av eplene/pærene, sitronen og ingefæren. Del avokadoen i to og ta ut steinen og skrap ut innmaten med ei skje og legg i blenderen din. Tilsett juicen i blenderen sammen med avokadoen og kjør på høy hastighet i ca. 30 sekunder til den er glatt. Nyt!

 Godsaker i juicen: Shaken inneholder naturlige karbohydrater som fyller på glykogenlagrene dine, antioksidanter, pektin (fiber), vitamin C, B- vitaminer, Vitamin A, aminosyrer, kalium, kalsium, jern, fosfor og sunne fettsyrer. Et komplett måltid og en hjelpende hånd for voksende muskler!

 

Advertisements

2 thoughts on “Proteinrik avokadosmoothie

  1. Hei!
    Kjempefin blogg du har!
    Jeg bare lurer, hvor får du proteinene fra i denne smoothien? 🙂

    • Hei Marita! Tusen takk:) Proteinene får man fra avokadoen, men den beste type proteinen er animalsk, helst fra whey proteinpulver, men denne er et alternativ for dem som er vegeterianere eller vil ha en low carb, høy protein og sunt fett måltid:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s