Buljong til besvær- Fra kjemisk til økologisk

Visste du at vanlig butikk kjøpt buljong er full av kjemiskestoffer og transfett? Buljong er en kjempe fin måte å smakssette supper, sauser og gryteretter som man lager fra bunnen av, men pass på hvilken type du kjøper. Buljong fra dagligvaren av merkene Toro, Maggi m.m. inneholder stivelse i form av maltodekstrin, transfett (listet som vegetabilsk fett), sukker,gjær og den kreftfremkallende smaksforsterkeren natriumglutamat er også alltid på listen.

Bruk heller MANNA økologiske pulver buljong som kan kjøpes på helsekost butikker. Den inneholder ingen tilsetningsstoffer, naturlig rismel som stivelse, ekte grønnsaker, olivenolje og er gjærfri.  NB! Når buljong står listet i mine oppskrifter er det alltid denne jeg sikter til. Se www.norganic.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s