Oppskrift på sunt, økologisk speltbrød

Økologisk fullkorns speltbrød (3 brød)

 9 dl lunket vann

3 ts. med finmalt havsalt(gjerne uraffinert og økologisk)

1 pakke tørrgjær

12 ss økologisk kaldpresset olivenolje

6 ss økologisk sesamfrø

8 dl siktet Holli speltmel (helsekost)

10 dl finmalt grovt Holli speltmel

5 dl grovmalt grovt Holli speltmel

Stekes på 225 grader i 30 minutter. Etter 30 minutter tar du ut brødet fra formene og steker dem uten form i 5 minutter for å få en god og sprø skorpe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s